| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
tanerbm Хазартен
|
| Пуснато на: Чет Юни 19, 2008 1:14 am Заглавие: Волейбол залог за България |
|
|
Здравейте на всички , искам да благодаря на българския волейболен национален отбор за прекрасната игра срещу Испания ( и в двете срещи).
Значи играх за тоя мач LIVE. В първия мач България да спечели мача , сет1-ви сет2-ри сет 3-ти и познах .
Втория мач малко се издъних но и тва го има .
Играх България да вземе мача(познах)
да вземе първия сет(за съжеление не можаха)
Да досигнат първи до 5 точки в 1-ия сет ( нямах късмет пак изгоря )
Да спечелят сет2 ,сет 3-ти сет4-ти(познах).
Но в този момент нямах много пари в сметката и играх с малки суми.
Ако имах щях да сложа по 10$ на сет и . _________________ Няма начин да няма начин ,а ако има начин да няма начин , никога на никого не казвай ,че има начин да няма начин. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Stasko Хазартен
|
| Пуснато на: Чет Юни 19, 2008 1:20 am Заглавие: Волейбол залог за България |
|
|
и аз доста парички саборих от тези 2 мача само за втория мач пъврия сет имам загуба иначе и аз сам на печалба бая  |
|
|
 |
Rublevka Хазартен
|
| Пуснато на: Вто Юни 24, 2008 3:36 pm Заглавие: Волейбол залог за България |
|
|
| Да на олимпийските в първите мачове също ще е интересно да се направят залози там. Успех на националите дано да се класират в призовата тройка и да ни радват със сърцатата си игра. |
|
|
 |
flitimi09 Хазартен

|
| Пуснато на: Пон Дек 14, 2009 5:50 pm Заглавие: Волейбол залог за България |
|
|
Да, упражнявал е...но времето го е превърнало в герой, действията му са били в унисон с действителността...хората са му вярвали и са имали обща цел - Свободна България.
В момента, според мен, първо трябва да се промени мисленето на българите по-мирен начин, а когато най-накрая се осъзнаят като народ, ако е нужно да се стигне до насилие срещу тези, които се опитват да ни "поробят".
Все пак самото насилие е част от човешката природа и от него не може да се избяга
Иначе клипчето е супер и много ще се радвам, ако посланието му стигне до повече хора |
|
|
 |
|