БЕТ 365 - 100 % бонус

Споделете от кой сайт за залагане сте впечатлени !!

Модератор: ADMIN

Аватар
ГЛОБАЛЕН МОДЕРАТОР
Мнения: 675
Регистриран на: 05 Юни 2008, 01:51
Местоположение: ХАЗАРТНИТЕ ОСТРОВИ
Непрочетено мнениеПубликувано на: 03 Сеп 2008, 04:35
БЕТ 365

Оферта за Нова Сметка


100% бонус депозит
Открийте си сметка днес и вземете 100% Бонус Нова Сметка - Регистрация!

За да имате право на бонус, моля следвайте инструкциите:

Открийте си сметка, депозирайте поне 25 лв* и ще имате право на 100% бонус за Вашия депозит, до максимум 100 лв*.

След като откриете сметка ние ще Ви изпратим по имейл 10-цифрен Код на Офертата, завършващ на NCDBS. За да получите бонуса, направете квалифициращ депозит, посетете страницата Въведи Код на Оферта в секция Клиенти и въведете кода.

Изображение

За да заложите с Вашия бонус, просто играйте със сумата на Вашия депозит в нашата спортна секция. Ще трябва да изиграете три пъти стойността на Вашия депозит и бонус преди да можете да го изтеглите.

*или еквивалент в друга валута

Условия и Правила

1. Минималната сума за квалифициращ депозит е 25 лв*.

2. Максимално възможния бонус е 100 лв*

3. Бонусът е достъпен за залог след като се направят залози на сума квалифициращия депозит.

4. Депозита и бонуса трябва да бъдат заложени три пъти преди да се извърши теглене. Това означава максимална сума на обновяеми залози 600 лв*.

5. В случай, че условието за възобновяеми залози не бъде изпълнено в рамките на 90 дни от първия квалифициращ депозит, средствата в бонус баланса ще бъдат загубени.

6. Залози на Азиатски Хендикап, Брой Голове и Бейзбол Парични Коефициенти, преди мач и На живо, не се считат към изискването за възобновяемост.

7. Залози, включващи селекции с коефициент по-малко от 1.50 няма да се считат към изискването за възобновяем залог.

8. Съществуващите вече клиенти на БЕТ 365 нямат право на този бонус.

9. Тази оферта не може да бъде свързвана с друга оферта за откриване на сметка.

10. Една оферта за откриване на сметка на човек, домакинство, адрес, имейл адрес, телефонен номер, същите детайли за плащане(например дебитна/кредитна карта с един и същ номер) и компютър на обществено място, например училище, публична библиотека или работно място. Тази оферта е валидна само за първата сметка, която се захрани със средства и няма да е валидна за останалите сметки отворени в сайтовете за залози на БЕТ 365

11. АкоБЕТ 365открие, че някои от условията за бонуси е нарушено или има доказателство за поредица от залози, които поради бонус депозит, безплатни залози или друга промоция водят до гарантирана печалба за клиента, индивидуално или в група, компанията си запазва правото да изиска сумата обратно от клиента, и по свое решение да уреди залога по точния коефициент, отмени безплатен залог или отмени залог, захранен с депозит бонуса. В допълнение, компанията си запазва правото да наложи административни такси в рамките на бонуса, от който неправомерно се е възползвал клиента. Компанията запазва правото си да изиска достатъчно документи при абсолютна дискретност, доказващи самоличността на клиента, преди да кредитира сметката му с безплатния залог или оферта за сметката.
БЕТ 365 са за клиенти, които играят за удоволствие и БЕТ 365 може еднолично да ограничи възможността на клиентите да участват във всяка промоция.

13. Офертата е невалидна за клиенти, живеещи в Китай, Тайван и Полша.

14.Депозиране с
Кредитна карта : VISA , MASTERCARD
Дебитна крта : VISA ELECTRON,MAESTRO
Интернет : МONEYBOOKERS

Назад към НАЙ-ДОБРИ БУКМЕЙКЪРИ - BEST BOOKMAKERS

Кой е на линия

Регистрирани потребители: 0 регистрирани

cron